Monday, 2 July 2012

rindu !

rindunya aku kat blog nie . yang dulunya jadi teman aku di saat aku sedih , suka , dan ketawa . huaaa .. :) ... bukan xdak masa nak update , tp diri nie bila tengah bahagia , rasa malas nak update . haha . lepas nie nak update setiap masa laa . biaq kawan-2 tak rindu una dah . hat dulunya kawan2 rajin singgah blog una sebab sedih-2 kan ? haha  .. pasnie xdak lagi yang sedih kot . hehe . kalau ada pun buad relex ja nah . :D ..

hati tengah bahagia nie . haha . xdak apa yang bahagia sangat laa .. kdg-2 , wlupun kita bahagia . ada jugak perasaan sedih kan ? manusia mana xdak perasaan to semua . klu xdak to , mmg manusia xdak perasaan laa . hikhik ..

btw , una nak bgtaw , yang dulunya una sedih kehilangan org una cinta 6tahun kan . tp hilangbya kekasih to membawa seribu makna . epas dea hilang x sampai sebulan to , dea kembali dengan sejuta kebahagiaan . doakan kebahagiaan kami yaaa .. :) .. now , una dah bahagia dengan dea , dan una dah janji dengan diri takkan penah ada sapa-2 dalam hati nie lagi .. ;) .. hanya dea seorang yang una cinta ,..

selama una x update blog nie , una dah masuk kampus .. 2 bulan rindu kat kampus nie . now, dah 4 minggu kat sini .. hilang rasa rindu to .. haha . merbok nie life una sekarang , .masuk sem 2 nie , takdak apa yang bz sangat . tp tengah risau pasal exam laaa .. hmm .. kwn pulak ... una bahagia ada ramai kawan .walaupun ada yang suka jatuhkan semangat una , tp takpa . mereka yang terbaik untuk una yaaa.. haaa .. sem nie , una ada sorang ja roomate .. nama dea aira , best gila duk dua org jaa .. aira nie roomate una hat dulu . tak penah jemu duk ngan dea . sbb dea tak mcm org len ..una selesa kawan ngan dea , sbb kami setaraf ..yg bezanya cuma dea anak tunggal , una 9 beradik .. :D .. okay .

lastly , una rindu family una . adek-2 .. rindu sangat-2 !! 2 minggu tak balik ! td dpt msg dari abh . ( salam adik , baik x minggu nie ? rindduu ) .. aduddu .. mestilah balek minggu nieee .. hehe .rindduu adek-2 yang ramai ..rindu mak n abah . rindu kembaq unaaa. huaaaa .. sayang depa ketat-2 . meaaww--2 ...;) ,


                                                     kata-2 untuk diri una sendiri .

 Tak semestinya perempuan yang tak pakai tudung to jahat , jangan pikir perempuan yang tak pakai tudung to takda maruah , mereka cuma memerlukan waktu untuk berubah. ;)