Sunday, 20 May 2012

saya ikhlas lepaskan awak .


awak . semalam saya send mcg kat awak buad kali terakhir ,. saya minta maaf selama 6tahun kita kapel saya tak bahagiakan awak . maafkan saya . halalkan makan minum saya . halalkan segalanya awak . dan saya .. halalkan segalanya apa yang saya pernah beri pada awak ..

awak ... saya maafkan segala dosa awak kat saya . saya sayang hubungan kita , tapi saya dah give up dengan semua nie  . awak dah undur diri dari hidup saya , dan saya undur diri dalam hidup awak untuk kebahagiaan awak .
 
                    




andai satu hari nanti awak kembali pada saya , mungkin awak jodoh saya . dan awak .. selama kita kapel saya banyak lukakan hati awak , tapi saya dah buad yang terbaek untuk hubungan kita .. saya pergi dari semua nie dengan hati terbuka . saya rela lepaskan awak dari awak derita hidup dengan saya . 

saya taw , awak banyak sangat korbankan segalanya untuk saya kan ? tapi .. pernah dak awak fikir yang saya banyak korbankan hati saya dalam hubungan kita . pernah kadang-2 , kawan-2 saya cakap , saya terlalu sayang awk . hinggakan saya sanggup diri saya terluka dari lepaskan awak dari hidup saya .apa pun saya relakan semua nie berakhir ...

awak .. setiap detik yang berlalu , saya cuma harap awak kembali pada saya . dan sekarang ... saya dah tak kuat nak harap semua to lagi .. saya dah cuba baikkan hubungan kita .. tapi saya hanya dapat kepedihan , . ..
saya cuba call awak beratus kali , tapi apa yang saya dapat ? saya rindu awak sangat .. dan saya tak faham kenapa awak gamak buad mcm nie .. takpala awak .. untuk saya puaskan hati .. saya dah remove awakk dalam semua benda .. dan ...

selagii ada nama WANA .. selagi to saya still sayang awak .          awakkk .....

biarkan saya sendiri untuk harungi semua nie .. bila kawan saya cakap , " rugi la 6taun kawan tapi akhirnya macam ni" . saya just jawab , "kalau ada jodoh antara kita , saya dan awak akan bersatu " . saya rindu family awak . 

 akhir sekali .. saya lepaskan awak dengan hati yang terbuka .. saya maafkan segalanya ...



                            


No comments:

Post a Comment