Friday, 4 May 2012

silap aku !

ya allah .. aku dah silap kata . maafkan aku kawan . maaf kan aku kawan .. aku yang silap .. aku tak caya cakap hang . aku takleh tidoq . aku dah kata hang penipu . kejamnya aku .. soryy weii .. aku ingat hang tipu aku . aku harap esok or hari seterusnya hang maseh buad lawak n segalanya kat aku . nah .. nah ..

nie kata-2 aku kat kawan aku to . :
  • mampuih p kat hang laa penipu wei !
  • aku tak tanya sapa !
  • sumpah demi allah laa aku tak tanya sapa !
  • aku taw pun dari ayat hg atas tadi .
  • nampak sangat hang tipu aku !
  • kdg-2 apa kita tipu , org to takkan taw .
  • tp benda to akan taw jugak ,
  • \cuma dlm masa dekat or lambat ja .
  • okay ?
  • salam .
  • tc. 

    kawan : 
    • haha
    • una2
    • nak tnya pendapat sikit ni
    • boleh dak?

    • aku :
      apa ?

      kawan :
      • nak ke selatan ka ataupun nak ke utara?
      • bg pendapat sikit.

        aku :
        • dua-2 !
        • awatttt ???

          kawan :
          • selatan joh ngat
          • takpa tnya ja
          • thx
          • marah ka
          • sorry kalau buat silap
          • tp pasai *****
             tu rasanya tak silap kot
          • terpulangla nak caya ka tak
          • kalau sy ada lg sem depan ok fine sy penipu
          • tp kalau takdak sapa yg penipu?
          • off dulu k
          • sorry sgt kalau buat una marah
          • k byee



          • kawan ! walaupun aku marah hang , aku tetap reply . sebab , aku tak qety nak maqah lama-2 ! aku maqah 5 minit ja , pasto okay laa .. tapii ,,.. aku taw silap aku .. maafkan aku weii .. 

            hang bukan penipu !! bukann !! bukannn !!!

            i'm sorryy .. :'( ..
            HANG BUKAN PENIPUUUUU !!!!!!!!!!

            dun give upp nahhh .!

No comments:

Post a Comment