Saturday, 14 April 2012

hari nie aku bahagia sangat-2 . bila aku kuaq ngan dea , aku tak maki dea langsung . :) . mmg payah aku tak maki org . hehe . n hari nie dea baek sgt ngan aku . aku rindu dea yg dulu , tp sekarang dea buad aku rindu dea sampai bila-2. apa aku nak , dea beli ,..bgtaw ja p mana , dea bawak . aku bahagia sgt bila bersama deaa . aku nak balek hubungan kami mcm dulu . sia-2 6tahun aku pertahankan hubungan kami , n den kami putus . sia-2 ja kan ? sekarang aku dah tak pertahankan hubungan kami lagi , malah , d luar jangkaan aku , dea yang pertahankan hubungan kami pulak ! . apa pun aku buad  , aku tetap syg hang !

2 comments:

  1. Wah :') Una buat dah !
    Back to the story, una banyak banyak bersabar okay, dugaan semua ni, sekarang una sedih esok lusa kebahagiaan tu tetap ada untuk una tau :D Cheer up ok girl ^^

    ReplyDelete
  2. terima kaseh anda ! yaa . betol . kadang sedih , tapi , una yakin bahagia itu pasti ada . sama ada lambat n cepat ja . dugaan . semua orang akan tempuh . :) .

    ReplyDelete