Sunday, 8 April 2012

                                                               sapa nie ? segak nya ! :) .. 
kenai dea masa aku form 2 . kat sekolah .. masa to dea kelas atas dari aku . hehe . kami sembang pun time rehat . tapi kalu buad jahat , kami buad sama-2 .. haha .. masa form 2 aku tak bapa taw sangat tentang dea . dea baek ngan aku . bila masok form 3 , kami kelas sekali . haha .masa to lah kami kenal hati masing-2 , cara masing-2, kami memang rapat . rapat sangat-2 ,. p mana pun kami p sama-2 .. masa to memang aku bahagia sangat ngan dea . hehe .bila masok form 4 , aku nie terpengaruh ngan cakap org len dari kawan . aku nak jauh diri dari dea sebab org len .. sebab to aku minx masok kelas laen . sebab aku terlalu ekot ckp . :'( .. tapi masa to aku ngan dea still lagi kawan , setiap rehat kami besama .tapi , ada satu malam to , aku dapat taw something ,. hurmm .. esok to kat sekola aku xmaw jumpa dea , tapi dea mai jumpa aku . time to macam nak qeyau .. sbb x sanggup nak kata kat dea , .. masa to budak-2 lagi . heee .. maaf laah kawan .. aku tak tanya apa-2 , terus aku buad keputusan sndiri . :') . lepas to kat skola kita ekot haluan masing-2 . tapi awak tak taw , setiap kali awak ngan kawan laen-2 , aku jeles . nak buad cena kan , silap aku jugak . :) .bila form 5 , aku stat dah bule pikiaq .. aku mula rapat ngan dea . tapi , malu taw dak ? dah la sendiri p buad pasai , pasto nak rapat-2 pulak . xtaw malu kan aku ? haha .. bila habes sola , kita rapat balek . tapi juz dalam fb . hehee :) .. takpa lah .. nanti kita makin rapat laa .. kann ? aku stat saaayaangg awaaakk kawaaann .. ! jangan pisah lagi hubungan kawan kita nie macam dulu .. :)

No comments:

Post a Comment