Tuesday, 3 April 2012






 haha ! maaf lah kawan ! tak sengaja la amek pic hampa ! terima kaseh sudi jadi kawan aku . kita rapat last minit kan ? haha . apa pun kenangan ngan hampa takkan aku lupa la ! kenal ngan hampa , tidoq tak tentu ! 7 pagi bawu tak pala . lawak laa .. maaflah kalau selama nkita kenal , aku ada buad hampa sakit hati . sorri taw ..aku bahagia sangat dapat kenal hampa . kita satu kelas , tapi sebelum nie kita tak pernah rapat kan ? juz , cakap2 ja . last paper kita tidoq lewat sama2 . sampaikan nak p jawab exam pun tak jaga .naseb ada orang mai gerak kita kan . hehe .. to lah , saat terakhir kita sem nie . koko, jawa , tengs taw bawaak una p jalan2 ngan dea . :) . hampa tak kisah kan ? hope terima una seadanya .. aku sayang hampa ketat2 .. :D ..


No comments:

Post a Comment